Bandana multifunctionala 3D Thermo

Punem confortul pe primul loc

Noua Bandana Compressport

Alerg pe frig, dar nu racesc!!

HeadTube_1

Ne-am dorit sa oferim un produs usor si multifunctional care sa protejeze capul la frig si caldura si care poate fi folosit ca bandana, fes, caciula sau in jurul gatului.

Rezultatul este unul exceptional: prima bandana creata cu ajutorul tehnologiei 3D Thermo Ultra-Light.

Confectionarea fara cusatura si modelul unic de tesatura 3D, ajuta la reglarea temperaturii oferind un confort maxim.

Daca esti in Sahara sau alergi in jurul Mont Blancului, bandana 3D termo ultra-usoara te protejeaza intotdeauna.

Structura de tricotare 3D regleaza variatiile de temperatura si ajuta corpul sa isi pastreze o temperatura adecvata, indiferent de anotimp.

Tricotarea 3D genereaza straturi termice compuse din canale de ventilatie si perne de aer. Datorita acestor straturi, bandana permite un flux de aer ventilat si actioneaza ca un regulator termic intre tine si aerul din exterior.

Moduri multiple de utilizare

Caracteristici tehnice

Ultra - Light

Ultra - Light

Pentru un confort optim, microfibra materialului, este dintr-o singura bucata, fara cusatura, foarte usoara si moale la atingere. Datorita acestei tehnologii, pe durata antrenamentului nici nu simti produsele Compressport. Vei fii mult mai usor si mai rapid.

Ventilation Zone

Ventilation Zone

Tehnologia 3D ofera o ventilatie maxima datorita materialului din care este facuta bandana. Pastreaza o temperatura optima si tine pielea uscata.

Termoreglare

Termoreglare

Imbunatateste circulatia aerului dezvoltand un echilibru perfect intre interiorul si exteriorul materialului, astfel temperatura corpului ramane constanta. Protectie impotriva frigului in perioada de iarna si vara impotriva caldurii, va devenii a doua ta piele.

Seam Less

Seam Less

Pentru un confort optim, microfibrele care sunt folosite in laboratoarele Compressport sunt 100% fara cusaturi, usoare si foarte moi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by themekiller.com